За
Планекс
Инвест

„Планекс инвест“ е българска инвестиционна компания с 20-годишен опит, собствено ноу-хау и множество реализирани проекти в България. Сградите, които сме построили до момента са с разгъната застроена площ над 300 000 кв. м и обхващат цяла палитра от недвижими имоти: жилищни и ваканционни комплекси, офис центрове, търговски сгради и прилежащите към тях специализирани съоръжения и инсталации. Компетентни сме по въпросите на строително-инвестиционния мениджмънт, проектирането и контрола на строителството. Експерти сме в продажбата на имоти, интериорния дизайн, поддръжката и управлението на жилищни комплекси, бизнес и търговски сгради.

„Планекс Инвест“ е компания с визия за бъдещето. Ние реализираме мечтата си за по-добра среда за живот и работа, като постоянно усъвършенстваме продуктите и услугите, които предлагаме. Съчетаваме богатството на опита със съвременните изискванията и иновации, за да осигурим оптимални решения за нашите клиенти.

„Планекс Инвест” е сертифицирана по ISO 9001:2015 от DNV GL – Business Assurance. Фирмата е носител на много награди в конкурси – „Сграда на годината“, FIABCI и др.

Фирмата има офиси във Варна и София.

Комплекс „Морени“ е съвместен проект на „Планекс Инвест“ ООД и „Данаос Девелопмент“ ЕАД.

Инж. Пламен Андреев

Собственик и управител на „Планекс Инвест“ ООД

„Уникалните концепции гарантират успеха на нашите проекти – тяхната индивидуалност, логика, философия на обитаване и прецизно проектно решение. Какво ги обединява – направени са с любов. Какво ни удовлетворява – щастливите хора, които живеят в тях.

Какво е „Mорени“ – свободната мечта, архитектурно „обяснение в любов“ към Природата с мисъл за здравето на хората.“

Бутик Резиденс

Бутик Резиденс

Варна

Бутик Резиденс, Варна
РЗП 8650 кв.м
септември 2008
Специална награда „Сграда на годината 2008“

Акварел Резиденс

Акварел Резиденс

Варна, кв. Бриз

Акварел Резиденс, Варна
РЗП 13 072 кв.м
Март 2016
Голяма награда „Сграда на годината 2016“

Корал Резиденс

Корал Резиденс

Варна, кв. Бриз

Корал Резиденс, Варна
РЗП: 6 832 кв.м
юни 2019
Голяма награда „Сграда на годината 2019“

Сънденс Резиденс

Сънденс Резиденс

София

Сънденс Резиденс, София
РЗП: 10 240 кв.м
юни 2019